NederlandsEnglishGermanFrenchSpanishItalian

CAMPER FINANCIERING

Het CamperDreams Concept is een nieuwe betaalvorm, speciaal ontwikkeld voor de camper en de eigenaar daarvan. Met dit concept kunnen alle campermerken en -modellen worden gekocht en betaald. Zowel nieuwe als occasions. Zowel voor de beginnende camperliefhebber, als voor de wat meer ervaren camperliefhebbers, met wat meer kilometers achter de rug. In feite voor alle camper eigenaren die op een verantwoorde wijze met hun camper en dus hun bezit om willen te gaan.

WIE MAAKT ER GEBRUIK VAN CAMPER FINANCIERING?

De grootste kopersgroep wordt gevormd door mensen die er voor kiezen om hun spaargeld als reserve achter de hand te houden. De gehele of gedeeltelijke (ingeval er sprake is van een in te ruilen camper) investering wordt dan gedaan op basis van het camperDreams concept.

De tweede groep kopers wordt gevormd door mensen die niet jaren lang willen wachten met de aanschaf van de camper. Zij hebben besloten om de huidige maandelijkse spaarcapaciteit aan te wenden om nu alvast, in plaats van later, de gewenste camper aan te schaffen op basis van het camperDreams Concept. Het voordeel daarvan is dat men nu alvast kan genieten van de gewenste camper, zonder dat dit offers vraagt van de spaarrekening of van de maandelijkse bestedingsruimte. Bovendien omzeilt men hierdoor tevens de jaarlijkse prijsstijgingen van campers. Sterker nog: de jaarlijkse prijsstijgingen spelen nu in het voordeel van de koper.
Ook zien we in toenemende mate dat mensen afscheid nemen van hun zgn. “oude” en goedkope camper. Daarmee wordt gelijktijdig afscheid genomen van het daarbij behorende grillige en onverwachte kostenpatroon. Zij stappen over naar een jongere camper, met de hedendaagse voorzieningen, vaak veel veiliger en comfortabeler, voorzien van uitgebreide garanties, tegen vaste dus voorspelbare maandelijkse termijnen. Per saldo blijkt dan vaak dat de zojuist aangeschafte camper per maand of jaar minder geld vraagt dan de oude, zogenaamde “goedkope” camper.

HOE HET CAMPERDREAMS CONCEPT WERKT

Het CamperDreams Concept werkt in de praktijk even logisch als eenvoudig. U zoekt de camper van uw voorkeur uit, bepaalt wat u er aan extra’s bij wenst aan te schaffen, en… u weet wat u mag betalen bij aflevering. Deze betaling mag u in zijn geheel doen vanuit de rekening (wordt standaard geadministreerd binnen de doorlopend krediet administratie van de deelnemende banken) die zojuist voor u is geopend op basis van het CamperDreams Concept. Wenst u de aankoop voor een deel uit eigen middelen te betalen? Dan bent u daar vrij in. De betaling vanuit de zojuist geopende rekening wordt dan minder. Het maandbedrag wordt altijd in overleg met u bepaald en is onder meer afhankelijk van de geplande gebruiksperiode, maar ook afhankelijk van het bedrag dat u straks weer beschikbaar wenst te hebben voor vervanging. Het is dus veelal maatwerk. Hierbij geldt: hoe meer u per maand betaalt, hoe meer u straks weer tot uw beschikking heeft. Zie hiervoor de financieringscalculator.

EERDER INRUILEN OF UW CAMPER LANGER HOUDEN?

Het maakt ons niet uit. U moet doen wat u goed lijkt, en wat u het beste uitkomt. Boetes kent dit concept standaard niet. Eerder inruilen dan gepland? Natuurlijk is dat mogelijk. Op uw maandelijks rekening­over­zicht van de bank kunt u aflezen hoeveel geld er voor vervanging beschikbaar is. Als dit voldoende om een interessante deal te doen, moet u dat zeker niet laten. Wenst u langer door te blijven rijden dan gepland, dan kan dat net zo makkelijk. Uw maandelijkse betalingen gaan dan ook langer door, het beschikbare bedrag voor vervanging groeit dan ook wat langer dan gepland.

caravan camper schippercaravans caravandealer logo

WAAROM CAMPERDREAMS?

 • U bepaalt zelf de verwachte periode van gebruik.
 • U bepaalt zelf of u uw eigen geld wilt inbrengen.
 • U bepaalt zelf uw maandbedrag.
 • U bepaalt zelf welke bedrag u straks voor vervanging beschikbaar wenst te hebben.
 • U bepaalt ook zelf of u de waarde van uw in te ruilen camper in contanten wenst te ontvangen, of wenst in te brengen in dit concept. U verlaagt daarmee uw maandbedrag.
 • Uw camper wordt op uw naam gezet en is direct uw volledige eigendom.
 • Extra accessoires opnemen in dit concept? Alles is mogelijk.
 • Rente is onderdeel van dit concept en standaard variabel. Wenst u deze rente vast te zetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
 • Het maandbedrag is een vast bedrag per maand.
 • Boetes kent dit concept standaard niet.
 • U bepaalt zelf wanneer u weer wenst te vervangen. Inruilen wanneer het ú schikt dus.
 • Betalingsbescherming is standaard inbegrepen in dit concept.
caravan financiering lenen kost geld
Back to top