CARAVAN FINANCIERING

Het CaravanDreams Concept is een nieuwe betaalvorm, speciaal ontwikkeld voor de caravan en de eigenaar daarvan. Met dit concept kunnen alle caravanmerken en -modellen worden gekocht en betaald. Zowel nieuwe als gebruikte caravans. Zowel voor de beginnende caravanliefhebber, als voor de wat meer ervaren caravanliefhebbers, met wat meer kilometers achter de rug. In feite voor alle caravan eigenaren die op een verantwoorde wijze met hun caravan en dus hun bezit om willen te gaan.

WIE MAAKT ER GEBRUIK VAN CARAVAN FINANCIERING?

De grootste kopersgroep wordt gevormd door mensen die er voor kiezen om hun spaargeld als reserve achter de hand te houden. De gehele of gedeeltelijke (ingeval er sprake is van een in te ruilen caravan) investering wordt dan gedaan op basis van het CaravanDreams concept.

De tweede groep kopers wordt gevormd door mensen die niet jaren lang willen wachten met de aanschaf van de caravan. Zij hebben besloten om de huidige maandelijkse spaarcapaciteit aan te wenden om nu alvast, in plaats van later, de gewenste caravan aan te schaffen op basis van het CaravanDreams Concept. Het voordeel daarvan is dat men nu alvast kan genieten van de gewenste caravan, zonder dat dit offers vraagt van de spaarrekening of van de maandelijkse bestedingsruimte. Bovendien omzeilt men hierdoor tevens de jaarlijkse prijsstijgingen van caravans. Sterker nog: de jaarlijkse prijsstijgingen spelen nu in het voordeel van de koper.

Ook zien we in toenemende mate dat mensen afscheid nemen van hun zgn. “oude” en goedkope caravan. Daarmee wordt gelijktijdig afscheid genomen van het daarbij behorende grillige en onverwachte kostenpatroon. Zij stappen over naar een jongere caravan, met de hedendaagse voorzieningen, vaak veel veiliger en comfortabeler, voorzien van uitgebreide garanties, tegen vaste dus voorspelbare maandelijkse termijnen. Per saldo blijkt dan vaak dat de zojuist aangeschafte caravan per maand of jaar minder geld vraagt dan de oude, zogenaamde “goedkope” caravan.

HOE HET CARAVANDREAMS CONCEPT WERKT

Het CaravanDreams Concept werkt in de praktijk even logisch als eenvoudig. U zoekt de caravan van uw voorkeur uit, bepaalt wat u er aan extra’s bij wenst aan te schaffen, en… u weet wat u mag betalen bij aflevering. Deze betaling mag u in zijn geheel doen vanuit de rekening (wordt standaard geadministreerd binnen de doorlopend krediet administratie van de deelnemende banken) die zojuist voor u is geopend op basis van het CaravanDreams Concept. Wenst u de aankoop voor een deel uit eigen middelen te betalen? Dan bent u daar vrij in. De betaling vanuit de zojuist geopende rekening wordt dan minder. Het maandbedrag wordt altijd in overleg met u bepaald en is onder meer afhankelijk van de geplande gebruiksperiode, maar ook afhankelijk van het bedrag dat u straks weer beschikbaar wenst te hebben voor vervanging. Het is dus veelal maatwerk. Hierbij geldt: hoe meer u per maand betaalt, hoe meer u straks weer tot uw beschikking heeft. Zie hiervoor de financieringscalculator.

EERDER INRUILEN OF UW CARAVAN LANGER HOUDEN?

Het maakt ons niet uit. U moet doen wat u goed lijkt, en wat u het beste uitkomt. Boetes kent dit concept standaard niet. Eerder inruilen dan gepland? Natuurlijk is dat mogelijk. Op uw maandelijks rekening­over­zicht van de bank kunt u aflezen hoeveel geld er voor vervanging beschikbaar is. Als dit voldoende om een interessante deal te doen, moet u dat zeker niet laten. Wenst u langer door te blijven rijden dan gepland, dan kan dat net zo makkelijk. Uw maandelijkse betalingen gaan dan ook langer door, het beschikbare bedrag voor vervanging groeit dan ook wat langer dan gepland.

caravan camper schippercaravans caravandealer logo

WAAROM CARAVANDREAMS?

 • U bepaalt zelf de verwachte periode van gebruik.
 • U bepaalt zelf of u uw eigen geld wilt inbrengen.
 • U bepaalt zelf uw maandbedrag.
 • U bepaalt zelf welke bedrag u straks voor vervanging beschikbaar wenst te hebben.
 • U bepaalt ook zelf of u de waarde van uw in te ruilen caravan in contanten wenst te ontvangen, of wenst in te brengen in dit concept. U verlaagt daarmee uw maandbedrag.
 • Uw caravan wordt op uw naam gezet en is direct uw volledige eigendom.
 • Extra accessoires opnemen in dit concept? Alles is mogelijk.
 • Rente is onderdeel van dit concept en standaard variabel. Wenst u deze rente vast te zetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
 • Het maandbedrag is een vast bedrag per maand.
 • Boetes kent dit concept standaard niet.
 • U bepaalt zelf wanneer u weer wenst te vervangen. Inruilen wanneer het ú schikt dus.
 • Betalingsbescherming is standaard inbegrepen in dit concept.
caravan financiering lenen kost geld
Reviews
 • Evert: Uitstekend advies, nog betere service!
 • Vanwynsberghe: Afspraken werden perfect afgehandeld en nog tijd voor een praatje
 • Hermannie Geenen: Vriendelijk geholpen, door het gehele team van Schipper, chappeau en dank je wel.
 • Klaus Witsch: Zeer goede reparatiestad voor caravans en campers
 • Google Partner: Heb hier een mooie camperbus aangeschaft om dagelijks onderweg op locatie te kunnen werken!
 • Piet van Rabenhorst: Door familie hier terecht gekomen en super geholpen top!!!!
 • Anjes vd hurck: Super service vriendelijk en erg behulpzaam wij komen terug!!!
 • Alex Van Loenen: Altijd vriendelijk en deskundig. Hebben mij zonder kosten geholpen aan een gebruikt raam. Ik kan weer verder. Graag tot een volgende keer. Alex van Loenen
 • Luc van Engelen: Als je eerst bij de concurrent (200 meter verderop) bent geweest en je komt hier binnen dan ervaar je pas wat klantvriendelijkheid is. Behulpzaam personeel en groot assortiment aan caravanonderdelen.
 • W. de Goeij: Laat ik bij de feiten blijven. Wij (mijn vrouw en ik) hebben afgelopen zomer een gebruikte camper gekocht bij Schipper. Deze werd afgeleverd met o.a. kapotte aanjager, defecte radio en een niet goed geïnstalleerde splinternieuwe achteruitrijcamera. In eerste instantie zijn deze gebreken opgelost mede dankzij een welwillende medewerkster. Vanwege een hoogoplopend conflict met de eigenaar over de slordige aflevering en de aanpak daarna wilden we om verdere escalatie en/of herhaling te voorkomen liever niet meer naar fa. Schipper terug. Om deze reden zijn we recent naar een andere garage gegaan om de camper in het algemeen technisch te laten nakijken en een inmiddels geconstateerd ernstig versnellingsbakprobleem te laten beoordelen. In versnellingsbak zaten afgebroken delen tandwiel. Onze garagehouder heeft ons verzoek hierover enkele keren telefonisch contact gehad met fa. Schipper vanwege noodzakelijke reparatie. Dit binnen de garantietermijn. Motorsteunen bleken ook versleten, en deze hadden we op eigen kosten maar laten vervangen. De koppeling bleek eveneens grotendeels versleten. Een waterlekkage in de camper via het doorvoergat van de net door Schipper ingebouwde achteruitrijcamera en flinke waterlekkage in de motorruimte onder de paravan door hebben we ook zelf maar opgelost. Vandaag hebben wij na goed overleg en volgens afspraak met een medewerkster de camper gebracht, zodat morgen de monteur van fa. Schipper Caravans er naar zou kunnen kijken. Deze medewerkster was zowel mondeling als via mail zowel door onze “eigen” monteur als door onszelf meerdere keren uitgebreid en open en eerlijk geïnformeerd. Toen we vandaag daar waren volgens afspraak werd ons een a4 onder de neus gestopt met daarop de tekst dat we geen recht meer hebben op garantie. Vervolgens konden we huiswaarts keren. Als er derden aan de camper hebben gewerkt vervalt de garantie was de boodschap. O.k.,ook al waren wij perplex, daar kunnen wij begrip voor hebben. Maar wij hadden toch echt zowel via mail als telefonisch afgesproken dat we de camper konden brengen ter beoordeling door een monteur. Dat Schipper Caravans ons nu met auto en camper zonder enige berichtgeving hierover voor niets heeft laten komen vandaag, daar begrijpen wij beiden helemaal niets van. We hebben spijt van deze dure aankoop met zijn gebreken, en vooral spijt voor de keuze voor dit bedrijf. Fa. Schipper blijf vooral vasthouden aan ontkenning en niet aan de feiten. Blijf vooral geloven dat u echt hebt waargemaakt wat u op uw website zo mooi belooft. Wat bedoelt u precies met coulance? Verwart u dit niet met een ongevraagd goedmakertje voor uw slordige werk? Overigens, wij hebben niet op 4 oktober j.l. een beroep gedaan op garantie maar eerder, leest u uw mail nog maar eens goed en doe navraag bij uw medewerkers.
 • Luc van Engelen: Als je eerst bij de concurrent (200 meter verderop) bent geweest en je komt hier binnen dan ervaar je pas wat klantvriendelijkheid is. Behulpzaam personeel en groot assortiment aan caravanonderdelen.
 • Bart Van Nooij: Lithium accu gekocht. Alles goed verlopen.
 • Ron Thijssen: Top service!
 • sylvia roza: Was dat een verkeerde nieuwe voortent geleverd) is de service ver te vinden. Wordt je uitgemaakt voor leugenaar en doen ze onredelijke voorstellen. Ze houden elkaar de hand boven het hoofd. Onze vakantie hebben ze verpest en staan we voor schut op de camping met een verkeerde voortent. Schipper caravan NOOIT meer.
Back to top