NederlandsEnglishGermanFrenchSpanishItalian

TWEEDEHANDS CARAVANS ZONDER ZORGEN

Tweedehands caravans voor scherpe prijzen. SchipperCampers is dé caravan dealer van Limburg en omstreken. Bent u zich aan het oriënteren op het kopen van een caravan of zoekt u een betrouwbaar caravan onderhoud of reparatie? Kom dan langs bij SchipperCampers te Echt. Door onze jarenlange ervaring in de caravanbranche, voorzien wij u te allen tijde van degelijk en vooral eerlijk advies. Wij staan voor betaalbare kwaliteit en vakmanschap, met een breed en snel wisselend aanbod van alle typen en soorten tweedehands caravans. Op zoek naar goed onderhouden caravan occasions in een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding? Of een zeer luxe caravan, vol met comfort maar met de voordelige prijs van een 2e hands caravan? Kijk dan snel bij onze collectie occasion caravans. U bent natuurlijk ook gewoon welkom in onze showroom – te Limburg – zodat u zelf de gebruikte caravans, onder het genot van een kopje koffie, kunt zien en ervaren.

caravans campers accessoires webshop caravan onderdelen limburg

ACCESSOIRES

caravans onderhoud caravan reparatie focwa service

WERKPLAATS

DE BESTE SERVICE
MET FOCWA
GARANTIE

CARAVAN SERVICE

De koop van een tweedehands caravan vereist goede informatie en een grote zorg. Het is tenslotte een aankoop die u niet dagelijks doet en zeker geen aankoop waarmee u voor onvoorziene problemen wilt komen te staan. Kies daarom voor een vakkundige en betrouwbare caravandealer. Bij SchipperCaravans krijgen alle caravans minimaal 3 maanden garantie en een volledig keuringsrapport mee. Zo heeft u de zekerheid van een eerlijke, betrouwbare koop. Bovendien zijn wij een officieel erkende FOCWA dealer. Zo goed als alle caravanmerken zijn te vinden in onze snel wisselende voorraad, dus kijk vandaag nog voor een écht voordelige caravankoop!

tweedehands campers kopen camper occasions limburg focwa
tweedehands campers kopen Limburg occasions camper dealer

ONDERHOUD EN REPARATIE

SchipperCampers is dé specialist voor camper onderhoud en reparatie. Onze monteurs zijn zeer ervaren en werken met de grootste zorg aan uw camper. Daar komt bij dat wij een Focwa gecertificeerd camperdealer zijn.  Zo bent u gegarandeerd van 100% kwaliteit en uitstekende garantievoorwaarden. Voor zowel een camper reparatie, onderhoud of schade herstel kunt u op ons rekenen: SchipperCampers zorgt ervoor dat de camper gerepareerd en stralend de werkplaats verlaat. Zodat u kunt genieten van een veilige en onbezorgde vakantie! De camper uitbreiden, of accessoires inbouwen? Ook hiervoor kunt u een afspraak maken bij SchipperCampers. Bel of mail ons voor een afspraak zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

caravans campers lithium accu top 10

Top 10 Lithium Accu voor in de Caravan

Je zoekt een nieuwe accu voor de caravan, maar hebt geen idee welke het meest geschikt is? Geen nood, wij zetten hier onze 10 meest verkochte accu’s op een rijtje zodat u overzichtelijk tot de beste keus kunt komen. Al deze caravan accu’s zijn van lithium. Waarom? Omdat een lithium accu 45% duurzamer en milieuvriendelijker is dan een loodzuur accu! Traditionele caravan accu’s zijn zwaar, kunnen lekken en moeten uit de caravan gehaald worden. Dit behoort nu tot het verleden.

caravan vakantie checklist

Op Caravan Vakantie? Een Korte Checklist

Vele Nederlanders gaan ieder jaar met de caravan op vakantie. Niet gek natuurlijk want tijdens een kampeervakantie geniet je pas echt van de natuur. Heerlijk tot rust komen op een camping met een prachtige omgeving. Voor een veilige reis naar je eindbestemming is het belangrijk dat de auto en caravan goed in orde zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk. Vandaar dat wij je helpen met de Caravan Checklist: Een algemene controlelijst voor een veilige caravanreis.

caravan camper blog

De Overstap van Caravan naar Camper

Haar hele leven lang gaat Gonnie (67) iedere zomer op kampeervakantie. “Ik weet niet anders, twee dingen waren zeker thuis: De zondagen werden met de familie doorgebracht en in de zomer gingen we steevast drie weken met de caravan naar Duitsland” dit veranderde niet toen Gonnie in 1971 trouwde met haar man Ben (68). “Nee, haar liefde voor de camping is groter dan die voor mij”, grapt Ben, “Al hoor je mij niet klagen, ook ik zou die vakanties voor geen goud meer willen missen.”

CARAVAN DEALER LIMBURG

Bij Schippercaravans vind je een snel wisselende voorraad tweedehands caravans en caravan occasions.

– Schipper Nieuws –

CARAVANS en CAMPERS
NU extra scherp geprijsd met
KORTINGEN tot wel € 3.000,-

CONTACT

FINANCIERING

NIEUWSBRIEF

OPEN OP

Back to top