NederlandsEnglishGermanFrenchSpanishItalian

CARAVAN SCHADE

Heeft uw caravan schade opgelopen? Zoekt u naar een deskundige caravan reparatie? SchipperCaravans is gespecialiseerd in hagelschade, vochtschade, zijplaatschade en caravan schade veroorzaakt door een ongeluk. Ons team bestaat uit de best opgeleide vakmensen met vele jaren ervaring in caravan reparatie. Schade aan de caravan of camper komt altijd op een slecht moment. Een moment waarop u zich geen extra zorgen wilt maken en de schade zo snel mogelijk herstelt wilt hebben. Schakel daarom de ervaren vakmensen van SchipperCaravans in, dan weet u zeker dat uw caravan of camper de zorg krijgt die hij verdient. Een caravan reparatie is immers een zeer specialistische klus. In bijna alle gevallen betaalt u bij Schipper Caravans geen eigen risico en taxatiekosten. Bij een caravan reparatie voeren wij meestal een gratis Pack keuring uit.

caravans focwa erkend

CARAVAN REPARATIE OP MAAT

  • HAGELSCHADE REPARATIE
  • ZIJWAND REPARATIE
  • VOORWAND REPARATIE
  • UITDEUKEN ZONDER SPUITEN
  • KEUKENBLAD REPARATIE
  • VLAKKE BEPLATING REPARATIE
  • VOCHTSCHADE REPARATIE
  • INTERIEUR REPARATIE
  • HBC REPAIR
Hagelschade

Heeft u op dit moment hagelschade aan uw caravan en wilt u zich na de reparatie geen zorgen meer maken over toekomstige hagelschades? Kies er dan voor om een antihageldak te laten plaatsen. Dit beschermende dak kan vele ongemakken en frustraties voorkomen. Uw verzekeraar vergoed alleen de kosten voor een vervangend aluminium dak,  wat betekend dat u voor deze investering dus een kleine meerprijs betaald. Daartegenover staat dat deze meerprijs op termijn zo weer terugverdient is, doordat u met een antihageldak tot wel 70% korting krijgt op uw hagelpremie! Informeer bij de verzekeraar wat uw besparing kan zijn.

HBC Repair

Het is nu mogelijk om aluminiumpanelen met schade tot wel 3 meter te herstellen. HBC System, de ontwikkelaar en de fabrikant van reparatiesystemen heeft een high-tech systeem ontwikkeld om schade op aluminiumpanelen te herstellen. Het systeem is van toepassing op gerolde panelen met een terugkerende structuur zoals die op vele poorten, meubilair, gebouwen, auto’s en natuurlijk zoals die op caravans. Met deze geavanceerde techniek wordt uw caravan weer helemaal hersteld en hoeft u geen nieuwe panelen aan te schaffen. Schipper Caravans is door HBC System gecertificeerd voor deze high-tech caravan reparatie.

Uitdeuken zonder Spuiten

De nieuwste techniek onder caravan reparatie – die we uitdeuken zonder spuiten noemen – is bijzonder goed geschikt voor kleine beschadigingen als gevolg van parkeer- en hagelschade. Het grootste voordeel van deze techniek, vergeleken met het normale herstel, is de lage prijs. Met dit proces realiseren wij kostenbesparingen van gemiddeld 50 procent, soms zelfs meer! Een ander voordeel is dat er geen kleurverschil optreedt en dat het proces zeer milieu vriendelijk is. In principe komt iedere kleine deuk of bult voor deze nieuwe deuktechniek in aanmerking. Voorwaarde is wel dat er geen lak is weggesprongen, in dit geval dient er alsnog gespoten te worden.

Vlakke Beplating Reparatie

Voor vlakke beplatingen geldt  dat deze kwetsbaar zijn. Een deuk of kras belemmert direct het uiterlijk van de caravan en brengt een forse waardevermindering met zich mee. Een schade in “gladde beplating” is echter zeer goed te herstellen. Doordat de aluminiumbeplating niet gespoten maar gecoat is, dient dit herstel wel uitgevoerd te worden door een specialist. Schipper Caravans heeft een ruime ervaring met caravan reparatie aan vlakke beplating bij krassen of schade.

Kunststof Reparatie

Vaak wordt gedacht dat bij schade aan een kunststof, plastic of polymeer, het hele product vervangen dient te worden. Het tegendeel is waar. Wij kunnen het meeste type kunstof gewoon repareren. Of dit nu reparaties zijn aan caravan, camper, auto of boot. Kunststof is een organische materialen welke is opgebouwd uit zeer grote moleculen. Hierdoor is het kunststof duurzaam en zeer slijtvast, maar helaas gaat er soms toch iets mis. Door bijvoorbeeld steenslag, ongelukjes, of andere gebeurtenissen kan er schade zoals een gat, kras of scheur ontstaan. Deze beschadigingen aan het kunststof repareren wij zonder enige moeite. In de meeste gevallen zal na de caravan reparatie niet zichtbaar zijn dat er ooit schade geweest is.

De Koffie staat voor u klaar

U bent van harte welkom bij Schipper Caravans wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze reparaties, maar toch nog wat meer informatie wenst. Neem gerust contact met ons op. Indien u liever langskomt om een eventuele caravan reparatie te bespreken, kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat de koffie dan alvast voor u klaarstaat.

GARANTIE CARAVAN REPARATIE

Of het nu gaat om een kleine of grote caravan schade, Schipper Caravans brengt uw caravan weer in de oorspronkelijke staat terug. Met ervaren vakmensen, moderne apparatuur, originele onderdelen en volgens gecertificeerde werkprocessen en checklists. In elk opzicht voldoen wij daarbij aan de strenge eisen op het gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. Deze professionele bedrijfsvoering maakt het mogelijk om twee jaar Focwa garantie op het schadeherstel te verstrekken, met zelfs de mogelijkheid tot uitbreiding naar vier jaar, de zogenoemde 2+2 jaar garantie. Meerdere verzekeringsmaatschappijen bevelen de Focwa Caravan-servicebedrijven daarom aan, doordat zij u ook de administratieve rompslomp uit handen kunnen nemen. Schipper Caravans en de Focwa werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen o.a. de ANWB, Centraal Beheer, Europeesche, Unigarant, London, Allianz, Focwa zekerheidsfonds, Interpolis, Ohra en zijn aangesloten bij Caravanschade Select.

WAAROM EEN FOCWA BEDRIJF

U kiest voor een FOCWA-bedrijf omdat u dan verzekerd bent van kwaliteit en goed opgeleid personeel, dat werkt met een optimale bedrijfsuitrusting. Omdat de bij FOCWA aangesloten bedrijven zeker zijn van hun zaak geven zij u garantie op de caravan reparatie en verlenen ze uitstekende service. Ze nemen u zaken uit handen, zoals de administratieve afhandeling met de verzekering. Ze geven deskundig advies over de uit te voeren caravan reparatie. Moderne apparatuur en goed opgeleid personeel garanderen vakkundig uitgevoerde werkzaamheden. Dit zijn zo een aantal punten waarom bedrijven die bij FOCWA zijn aangesloten een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding leveren. Bovendien is kwaliteitszorg voor bedrijven die bij FOCWA zijn aangesloten een speerpunt. Kwaliteitszorg is bedoeld om de kwaliteit van de geleverde caravan reparatie en producten te waarborgen. Continue alert blijven en kijken waar het (nog) beter kan.

caravans focwa erkend
Back to top