LMC CARAVANS

Ieder jaar brengt het Duitse merk verbeterde en vernieuwde LMC caravans op de markt. Modellen met nieuwe technieken, innovatieve designs en nog meer comfort en veiligheid. Het is LMC wederom gelukt! En dat voor de scherpe prijs kwaliteitverhouding waar het caravanmerk bekend om staat. Niet geheel onbelangrijk bij het kopen van een nieuwe caravan!

SchipperCaravans
officiële dealer van:

lmc caravan nieuwe caravans 2016 logo

LMC CARAVANS Modellen

De LMC Style, LMC Vivo, LMC Musica en LMC Maestro synoniem aan eerste klas comfort en kwaliteit. Wat meteen opvalt is de slimme en ruime indeling van de caravans. Vol met sfeervol interieur en consistente verlichting. Ook het herkenbare handwerk is weer tot in de kleinste details aanwezig. Duidelijk is de filosofie: Uitgaan vanuit de wensen van de gebruiker, die zich tijdens de vakantie ontspannen en volledig uitgerust wil voelen. Moderne functies zoals de DuoFlex-keuken, het praktische rol-bed en de slimme ventilatie. Voorbeelden die de onbegrensde LMC kwaliteit onderstrepen. Ook op het gebied van veiligheid – met het AL-KO chassis en AL-KO Trailer Control – staat LMC voor innovatie en vakmanschap. Door onze service op maat én jarenlange ervaring als officiële LMC caravan dealer is SchipperCaravans dé betrouwbare partner voor het kopen van een nieuwe LMC caravan.

lmc caravan llt caravans lmc nieuw

LONG LIFE TECHNOLOGIE

LMC Caravans zijn toonaangevend in duurzaamheid en een lange levensduur. Schade door bijvoorbeeld hagel en vocht behoren tot de grootste gevaren voor een nieuwe caravan. Met de LMC Long Life Technologie zullen vele reparaties en bedorven vakantie’s tot het verleden behoren. Dit innovatieve programma geeft de caravan een extra lang leven door omvangrijke bescherming. Techniek die zijn gelijke niet kent en LMC onderscheidt van de andere caravanmerken.

De LMC Long Life Technologie is een moderne opbouwtechnologie voor nieuwe caravans. Het resultaat van voortdurende meting en ontwikkeling van de carrosserie. LMC zet hoog in als het gaat om duurzaamheid en veiligheid. Het grote verschil maakt dat LMC voor de opbouw niet langer een frame van hout en Styropor, maar een speciale isolatiekern van XPS schuim JACKODUR® gebruikt. In de bouwsector wordt XPS gebruikt voor haar energiebesparende isolatie eigenschappen.

Extra stabiliteit en stevigheid wordt gegeven door hoogwaardige Poly-Urethaan lijsten in het frame van de buitenwanden. de PU-lijsten zijn volkomen waterresistent, net zo als de isolerende JACKODUR®. Deze houtvrije opbouwconstructie zorgt dat schade door indringende vochtigheid voortaan volledig uitgesloten is. De LMC Long Life Technologie geeft extra bewapening tegen steenslag, hagel en andere extreme weersinvloeden. In dak en bodemplaat is namelijk het duurzame materiaal GFK (glasvezel versterkt kunststof) gebruikt.

LMC garandeert een algemene resistentie tegen vocht in de opbouw en een hoge belastbaarheid. De binnenwand, de isolatielaag en de buitenste laag worden via een uniek lijmproces tot een stabiele eenheid verbonden. Alle nieuwe LMC caravans krijgen standaard een opbouw-waterdichtheidsgarantie van 12 jaar, mits de caravan jaarlijkse gecontroleerd wordt door een officiële LMC dealer.

LMC CARAVAN FEATURES

nieuwe caravans 2015 Duo-Flex

DUOFLEX KEUKEN

De Duoflex-keukenvarianten maken het mogelijk, afhankelijk van de indeling, om te kiezen uit een grote werkplek of een optionele hoge koelkast (modelafhankelijk).

nieuwe caravans 2015 disselbakklep

OPBERGRUIMTE EN BELADING

Het aL-KO lichtbouwchassis en gewicht besparende fabricage maken een hoge belading mogelijk. Veelvoudige en doordachte opbergsystemen bieden veel ruimte en voorkomen onbenutte lege ruimtes.

nieuwe caravans lmc elektrische ontsteking

ELECTRISCHE ONTSTEKING

Nooit meer spelen met vuur. De elektrische ontsteking zorgt voor het veilig en ongevaarlijk aansteken van de gaspitten.

nieuwe caravans 2015 GFK front

GFK FRONT, DAK EN ACHTERWAND

Standaard GFK front, dak en achterwand beschermt de caravan bestendiger tegen weersinvloeden zoals hagel- en stormschades.

nieuwe caravans 2015 stabilisator

STABILISATOR AKS

De AKS zorgt voor een veilige en ontspannen reis. Zij onderdrukt effectief opkomende slingerbewegingen. In een noodsituatie kan het de combinatie zo sneller stabiliseren.

nieuwe caravans 2015 disselbakklep

KLEPOPENING OP DE DISSELBAKKLEP

Makkelijk bereikbaar zijn de gasflessen tijdens een stop en bij een beladen dissel door de praktische klepopening in de disselbak.

nieuwe caravans 2015 rookmelder

ROOKMELDER

Veiligheid gaat voor alles. Rookmelders zitten in alle LMC caravans.

nieuwe caravans 2015 ventilatie

VENTILATIE ACHTER DE MEUBELS

Ventilatie achter de meubels geven de lucht in de caravan de mogelijkheid te circuleren. De warme lucht stijgt naar boven en zorgt in de totale woonruimte en de kasten voor een optimaal klimaat.

nieuwe caravans lmc slaapcomfort

HOOG SLAAPCOMFORT

Meer-zone koudschuimmatrassen voor het hoogste slaapcomfort en ideale ondersteuning voor het lichaam standaard in alle bedden.

nieuwe caravans 2015 houtvrije opbouw

HOUTVRIJE OPBOUW

Zeer stabiele PU-lijsten vervangen het houten frame in de wanden. vochtresistent XPS-schuim garandeert een lange levensduur met een waterdichtheidsgarantie van 12 jaar.

nieuwe caravans 2015 aluminium disselbak

DISSELBAK MET ALUMINIUM TRAANPLAAT

De gasflessen staan tijdens het rijden veilig en slipvast in de met aluminium traanplaat uitgeruste disselbak. In de Maestro en Scandica zorgt een standaard verlichting voor extra comfort.

nieuwe caravans 2015 aTC

VEILIG RIJGEDRAG

Het AL-KO Trailer Control – anti slingersysteem voor LMC caravans. Gelijk aan ESP in de auto, controleert continu het rijgedrag van de caravan. In rijsituaties, die de caravan aan het slingeren brengen, registreert een sensor aan de as zelfs de kleinste zijwaartse bewegingen en remt de caravan direct licht af, voordat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

nieuwe caravans 2015 zichtbescherming

ZICHTBESCHERMING VOOR UW PRIVESFEER

De LMC multifunctionele rollo‘s kunnen gebruikt worden als verduistering of muggenhor. Door een aluminium laag kan men van buiten niet naar binnen kijken en dat geeft u privacy.

nieuwe caravans 2015 soft close

SCHUIFLADEN MET SOFT-CLOSE

Net zoals thuis en tegelijk materiaal schonend. Softstop systeem maakt het werken in de keuken comfortabel.

nieuwe caravans lmc rolbed

ROL-BED VOOR BEDVERBREDING

Het praktische rol-bed verandert de enkele bedden met slechts één handeling tot een royaal tweepersoonsbed (afhankelijk van het model).

nieuwe caravans 2015 AL-KO chassis

AL-KO CHASSIS

Het bekroonde AL-KO chassis. veiligheid en goede rijstabiliteit door de schräglenker as, remwaarde duidelijk boven het wettelijk voorgeschreven niveau en speciale koppelingssystemen met veiligheid- en slijtage-aanduiding.

nieuwe caravans lmc verzwaarde steunen

VERZWAARDE UITDRAAISTEUNEN

Verzwaarde uitdraaisteunen houden de caravan stabiel op zijn plek. Een slingerverlenging vereenvoudigt de bereikbaarheid.

nieuwe caravans lmc veilig slot

MEER VEILIGHEID

Het deurslot met dubbele vergrendeling biedt hoge veiligheid voor LMC caravans.

LMC CARAVAN DEALER LIMBURG

SchipperCaravans is dé officiële LMC caravan dealer van Limburg en omstreken. Met onze jarenlange ervaring kunt u te allen tijde rekenen op degelijk en vooral eerlijk caravan advies. SchipperCaravans staat voor betaalbare kwaliteit en vakmanschap! Bij ons vindt u een breed aanbod van nieuwe LMC caravans. Zoals de nieuwe 2016 LMC Style, LMC Vivo, LMC Musica en LMC Meastro caravan. Op zoek naar gebruikte LMC caravans? Kijk bij onze Gebruikte Caravans. Scherp geprijsd en bovendien met dezelfde uitstekende service als bij de koop van een nieuwe caravan. U bent welkom in de showroom – te Limburg – om zelf de caravans te zien en ervaren.

– Schipper Nieuws –

CARAVANS en CAMPERS
NU extra scherp geprijsd met
KORTINGEN tot wel € 3.000,-

CONTACT

FINANCIERING

NIEUWSBRIEF

OPEN OP

Reviews
  • Milan Ruytinx: Dankzij schipper caravans konden wij onze vakantie voorzetten. Super service en heel vriendelijk personeel!
  • Markus Wichert: ..caravan was great preparation for the German TUV and no complaints were found. Highly recommended!
  • Fam Slooten: goede service en correcte prijzen
  • John van der Schraft: Ik kom hier al jaren naar tevredenheid. Klantvriendelijk en denken met je mee. Reparaties en onderhoud worden altijd stipt uitgevoerd.
  • Ellen Stempher: Prima bedrijf. Je wordt er altijd keurig geholpen. Als wij weeer aan vernieuwing toe zijn gaan we zeker weer eens kijken.
Back to top