CARAVAN OCCASIONS

Het kopen van een occasion vereist goede informatie en een grote zorg. Het is tenslotte een aankoop die u niet dagelijks doet en zeker geen aankoop waarmee u voor onvoorziene problemen wilt komen te staan. Kies daarom voor een vakkundige en betrouwbare caravandealer. Bij SchipperCaravans krijgen alle gebruikte caravans minimaal 3 maanden garantie en een volledig keuringsrapport mee. Zo heeft u de zekerheid van een eerlijke, betrouwbare koop. Zo goed als alle bekende caravanmerken zijn terug te vinden in onze snel wisselende voorraad van occasions. Dus kijk nu voor een écht voordelige caravankoop.


caravan

CARAVAN OCCASIONS

SchipperCaravans is dé caravandealer van Limburg en omstreken. Vindt hier de caravan occasion waar u al maanden naar zoekt! Alle soorten en maten zijn te vinden in ons assortiment gebruikte caravans. Ontdek zeer luxe caravans, zo goed onderhouden dat aan niets – behalve het prijskaartje – te zien is dat het een tweedehands caravan betreft. Of profiteer van de wat oudere gebruikte caravans met extra scherpe meeneemprijzen. Uiteraard komen deze prijspakkers inclusief de uitstekende service zoals u die van ons gewend bent. Zo goed als alle bekende caravanmerken zijn aanwezig. Zoals: TEC – Avento – Swift – Kip – Home-Car – Hobby – Fendt – Dethleffs – Chateau – Caravalair – Beyerland – Adria – Knaus – Sprite – Burstner – Tabbert – Eriba en vele andere caravanmerken. Let op: De voorraad gebruikte caravans is snel wisselend. Dus bent u ook van plan een caravan occasion te kopen? Houd dan onze website goed in de gaten om te kunnen profiteren van een scherpe caravan aanbieding.

UW CARAVAN VERKOPEN?

Wilt u juist uw caravan verkopen? SchipperCaravans biedt de mogelijkheid voor een snelle verkoop van uw caravan. Wij zijn – voor bemiddeling – altijd op zoek naar gebruikte caravans. Gebruikte caravans van ieder merk, bouwjaar of type. Uw caravan wordt goed en veilig onderhouden en nog belangrijker: De caravan zal voor de vele bezoekers van SchipperCaravans opvallend te zien zijn op ons terrein én op onze websites. Uw caravan staat vol in de aandacht, wat een grote kans op een snelle verkoop betekent. De SchipperCaravans caravanbemiddeling is geheel gratis. Om het u extra makkelijk te maken wordt zelfs de taxatie, verkoopafhandeling en overschrijving – zonder extra kosten – volledig geregeld. Het inruilen van gebruikte caravans is natuurlijk ook mogelijk, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

camper occasions tweedehands campers focwa dealer

– Schipper Nieuws –

CARAVANS en CAMPERS
NU extra scherp geprijsd met
KORTINGEN tot wel € 3.000,-

CONTACT

FINANCIERING

NIEUWSBRIEF

OPEN OP

Reviews
  • Milan Ruytinx: Dankzij schipper caravans konden wij onze vakantie voorzetten. Super service en heel vriendelijk personeel!
  • Markus Wichert: ..caravan was great preparation for the German TUV and no complaints were found. Highly recommended!
  • Fam Slooten: goede service en correcte prijzen
  • John van der Schraft: Ik kom hier al jaren naar tevredenheid. Klantvriendelijk en denken met je mee. Reparaties en onderhoud worden altijd stipt uitgevoerd.
  • Ellen Stempher: Prima bedrijf. Je wordt er altijd keurig geholpen. Als wij weeer aan vernieuwing toe zijn gaan we zeker weer eens kijken.
Back to top