NederlandsEnglishGermanFrenchSpanishItalian

Lithium Accu voor de Caravan en Camper

LITHIUM ACCU VOOR DE CARAVAN TOP 10

caravans campers lithium accu top 10

Je zoekt een nieuwe accu voor de caravan, maar hebt geen idee welke het meest geschikt is? Geen nood, wij zetten hier onze 10 meest verkochte accu’s op een rijtje zodat u overzichtelijk tot de beste keus kunt komen. Al deze caravan accu’s zijn van lithium. Waarom? Omdat een lithium accu 45% duurzamer en milieuvriendelijker is dan een loodzuur accu! Traditionele caravan accu’s zijn zwaar, kunnen lekken en moeten in de winter uit de caravan gehaald worden om te worden onderhouden. Met deze accu’s behoort dit tot het verleden. Een lithium accu is in het algemeen iets duurder in de aanschaf, maar omdat hij aanzienlijk langer meegaat, is het relatief gezien goedkoper en dus een goede investering.

Lithium Accu voor de Caravan Top 10

PowerXtreme X20

Voor de caravanner die vaak van camping wisselt en de mover zeer intensief gebruikt is er de PowerXtreme X20. De PowerXtreme heeft voldoende capaciteit om ruim 90 minuten te manoeuvreren. Bovendien heeft de accu ook genoeg capaciteit om beperkt als boord-accu gebruikt te worden. Ideaal voor overnachting onderweg op een parkeerplaats.De status van de PowerXtreme X20 is af te lezen via een Bluetooth App op uw smartphone. MEEST VERKOCHT

GESCHIKT VOOR CARAVAN MOVER, TOTAAL CARAVAN GEWICHT 1800 KG

De PowerXtreme LiFePO4 accu’s zijn de krachtigste en lichtste accu’s beschikbaar voor uw caravan. LiFePO4 is de laatste ontwikkeling op het gebied van accu’s en zijn zeer veilig, hebben een langere levensduur dan andere type accu’s en hebben een extreem vermogen. Onze accu heeft dan ook niet voor niets de KCK accu test gewonnen! Er zijn momenteel 2 modellen in deze serie: De PowerXtreme X30 en zijn kleinere broertje, de PowerXtreme X20.

Traditionele caravan accu’s zijn zwaar, kunnen lekken en moeten in de winter uit de caravan gehaald worden om te worden onderhouden. EmergoPlus levert een oplossing voor al deze problemen: PowerXtreme, voorheen LifePO4You, de door de KCK als allerbeste geteste accu. De PowerXtreme LiFePO4 accu’s zijn lichtgewicht accu’s met extreem vermogen die je nooit in de steek laten. Het is ook niet zo gek dat deze accu zo goed uit de test kwam: in tegenstelling tot de recreatieaccu of de gel accu weegt deze accu minder dan 4 flessen cola of water en weegt geen 25 kilo. U heeft er geen accubak voor nodig, u hoeft geen afvoer door de bodem van uw caravan te maken en u heeft geen lader nodig. De lader zit al geïntegreerd in de accu en de accu heeft een eigen systeem om aan de caravanbodem te bevestigen. Het is eenmaal een flinke uitgave, maar gezien het feit dat u geen acculader hoeft te kopen, geen accubak en dat de accu niet sneuvelt door gebrek aan onderhoud en aanzienlijk langer meegaat, is het relatief gezien goedkoper en dus een goede investering. De PowerXtreme X20 is een 20 Ah accu welke geschikt is voor gebruik van elk type mover en kan ook de zwaadere caravans verplaatsen. In tegenstelling tot de PowerXtreme X30 is hij niet geschikt om als boordaccu te gebruiken. Verkoop van de PowerXtreme accu’s gaat via onze distributiepartner.

x20-x30-2

€ 379,00
incl. Btw

PowerXtreme X30

GESCHIKT VOOR CARAVAN MOVER , MAXIMAAL GEWICHT CARAVAN 2000KG

De PowerXtreme LiFePO4 accu’s zijn de krachtigste en lichtste accu’s beschikbaar voor uw caravan. LiFePO4 is de laatste ontwikkeling op het gebied van accu’s en zijn zeer veilig, hebben een langere levensduur dan andere type accu’s en hebben een extreem vermogen. Onze accu heeft dan ook niet voor niets de KCK accu test gewonnen! Er zijn momenteel 2 modellen in deze serie: De PowerXtreme X30 en zijn kleinere broertje, de PowerXtreme X20.

Traditionele caravan accu’s zijn zwaar, kunnen lekken en moeten in de winter uit de caravan gehaald worden om te worden onderhouden. EmergoPlus levert een oplossing voor al deze problemen: PowerXtreme, voorheen LifePO4You, de door de KCK als allerbeste geteste accu. De PowerXtreme LiFePO4 accu’s zijn lichtgewicht accu’s met extreem vermogen die je nooit in de steek laten. Het is ook niet zo gek dat deze accu zo goed uit de test kwam: in tegenstelling tot de recreatieaccu of de gel accu weegt deze accu minder dan 4 flessen cola of water en weegt geen 25 kilo. U heeft er geen accubak voor nodig, u hoeft geen afvoer door de bodem van uw caravan te maken en u heeft geen lader nodig. De lader zit al geïntegreerd in de accu en de accu heeft een eigen systeem om aan de caravanbodem te bevestigen. Het is eenmaal een flinke uitgave, maar gezien het feit dat u geen acculader hoeft te kopen, geen accubak en dat de accu niet sneuvelt door gebrek aan onderhoud en aanzienlijk langer meegaat, is het relatief gezien goedkoper en dus een goede investering. De PowerXtreme X30 is een 30 Ah accu welke geschikt is voor gebruik van elk type mover en bovendien sterk genoeg is om daarnaast ook te functioneren als boord accu.

x20-x30-2

€ 479,00
incl. Btw

MESTIC POWERPACK MPM-30

De Mestic lithium-ion accu is geschikt voor een caravan mover. De accu bevat LiFePO4 cellen, waardoor hij lichtgewicht en duurzaam is. Eenmaal aangekomen op de camping zet je de caravan in een handomdraai op de juiste plek.

LiFePO4 accu

De Mestic lithium accu is ontworpen om in een korte tijd veel stroom te leveren. Dat maakt de accu met 30Ah ideaal voor caravan rangeersystemen óf als boordaccu. De caravan staat hiermee snel en gemakkelijk op de juiste plek. De Mestic lithium-ion accu is een lichte, compacte accu. Hierdoor hoef je niet meer te sjouwen met een loodzware (lood)accu. Daarnaast gebruikt de accu 100% van de batterij voordat hij uitschakelt. In tegenstelling tot loodaccu’s die meestal maar 50-60% van de capaciteit gebruiken, voordat de accu moet worden opgeladen. Bovendien is de Mestic lithium accu onderhoudsvrij en heeft hij een lange levensduur. Tip: Laad de accu op, voordat je de caravan wegzet en je hebt er verder geen omkijken meer naar!

 

Belangrijkste voordelen

 • Lichtgewicht
 • Voldoet aan de veiligheidseisen
 • Lange levensduur
 • Volledig laden en ontladen

 

Ideaal voor een vakantie met de caravan

De ruimtebesparende li-ion accu is uitermate geschikt om mee te nemen op vakantie. De status van de accu lees je gemakkelijk af, aan de verschillende kleuren van het ingebouwde ledlampje. De krachtige caravan mover gebruik je vervolgens om de caravan moeiteloos op zijn plek te zetten. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van de accu. Hij is beveiligd tegen kortsluiting, onder- en overstroom én bovengemiddeld hoge en lage temperaturen.

Kortom, ben je op zoek naar een lichte, duurzame en veilige accu voor jouw caravan mover? Kijk dan niet verder, want de Mestic lithium accu heeft het allemaal! Geniet van een zorgeloze zomer met de slimme producten van Mestic. De Mestic lithium accu is ook verkrijgbaar met 12Ah en 20Ah.

2

€ 529,90
incl. Btw

 • 2e Generatie Power Pack, door REICH ontwikkeld en verbeterd
 • Verbeterde cell balancing en battery management system (essentieel voor de levensduur)
 • Laden vanaf de auto of rechstreeks via zonnepaneel of via 230V adapter
 • Slechts ca. 2 kg
 • Vooral bedoeld voor caravanmovers
 • Minimaal 12 minuten (!) rangeren met uw caravan (bij 1.600kg)
 • Geen losse lader en geen irritante ventilator
 • Geschikt voor alle merken movers
 • Onderhoudsvrij. De REICH MPP kan één jaar (!) opgeslagen kan worden zonder dat deze bijgeladen hoeft te worden, zonder enige kans op beschadiging. Mits volledig opgeladen, kan de MPP zelfs tijdens de winterstalling in de caravan blijven (max. -10°C)
 • Automatische schakeling in slaapstand: indien 15 minuten minder dan 1A wordt afgenomen, schakelt de MPP automatisch uit
 • Zeer lage zelfontlading
 • De Reich Mobility Power Pack voldoet aan alle veiligheidseisen
lithium accu caravan Reich Mobility Power Pack

€ 369,50
incl. Btw

PowerXtreme X 210 Ah

De PowerXtreme X210 is het nieuwste type boordaccu voor camper en watersport in de bekende LiFePO4 PowerXtreme accuserie. Een nieuw design, de X210 is zo compact dat deze onder de stoel van uw camper gemonteerd kan worden!

De LiFePO4 accu’s hebben vele voordelen in vergelijking met de ouderwetse lood- en AGM-accu’s. PowerXtreme LiFePO4 accu’s kunnen verantwoord geheel ontladen worden, waardoor de maximale capaciteit van de accu benut kan worden. Dit in tegenstelling tot de 40% ontlading die mogelijk is bij loodaccu’s.

De PowerXtreme X210 is stukken lichter (weegt slechts 18,4 kg), vele malen krachtiger en geheel onderhoudsvrij. Thuis in de wintermaanden de accu op spanning houden is voor dit type niet nodig, zodat de accu, in theorie, nooit meer uit de camper of boot gehaald hoeft te worden. De levensduur is wel 3 tot 4 keer de levensduur van een loodaccu. PowerXtreme garandeert meer dan 3.000 cycli voor de PowerXtreme X210.

De PowerXtreme X210 wordt standaard geleverd met alle montagebenodigdheden en is eenvoudig te plaatsen. De status en conditie van een PowerXtreme X210 is af te lezen door middel van een App op de smartphone.  Tevens is de PowerXtreme X210 uitgerust met een CAN-Bus aansluiting voor eenvoudige communicatie met uw camper. De PowerXtreme X210 heeft een capaciteit van 210Ah en is vergelijkbaar met een 425 Ah loodaccu.

Heeft u aan 210Ah niet genoeg capaciteit, dan kunt u meerdere PowerXtreme X210 accu’s veilig parallel verbinden.

x210-3-iso-png

€ 2100,00
incl. Btw

MESTIC POWERPACK MPM-20

De Mestic lithium-ion accu is geschikt voor een caravan mover. De accu bevat LiFePO4 cellen, waardoor hij lichtgewicht en duurzaam is. Eenmaal aangekomen op de camping zet je de caravan in een handomdraai op de juiste plek

LiFePO4 acca

De Mestic lithium accu is ontworpen om in een korte tijd veel stroom te leveren. Dat maakt de accu met 20Ah ideaal voor caravan rangeersystemen. De caravan staat hiermee snel en gemakkelijk op de juiste plek. De Mestic lithium-ion accu is een lichte, compacte accu. Hierdoor hoef je niet meer te sjouwen met een loodzware (lood)accu. Daarnaast gebruikt de accu 100% van de batterij voordat hij uitschakelt. In tegenstelling tot loodaccu’s die meestal maar 50-60% van de capaciteit gebruiken, voordat de accu moet worden opgeladen. Bovendien is de Mestic lithium accu onderhoudsvrij en heeft hij een lange levensduur. Tip: Laad de accu op, voordat je de caravan wegzet en je hebt er verder geen omkijken meer naar!

3

€ 399,00
incl. Btw

Liontron Lithium 200ah LX smart Bms Fiat ducato motorhome=accu 12,8 v 200 Ah

Volwaardige vervanging van loodzuuraccu’s. Ruimtebesparende installatie in Campers onder de stoel met maximale capaciteit en Bluetooth-monitoring.

De accu is speciaal ontwikkeld voor gebruik in campers en voor montage onder de bijrijdersstoel. LIONTRON ® LiFePO4-batterijen zijn een volwaardige 12V-vervanging van loodzuuraccu’s met alle voordelen van lithiumijzerfosfaat met geïntegreerde BMS en Bluetooth-monitoring. Het biedt een aanzienlijke gewichtsbesparing, enorme energiereserves en stabiele spanning, zelfs onder extreme belasting.

liontron

€ 2245,00
incl. Btw

Bulltron Lithium Accu

BullTron LifePo4 12,8 Volt met Smart BMS Bluetooth-app

Optimale vervanging van loodbatterijen met tot 10 keer
langere levensduur BullTron LifePO4-batterijen zijn een optimale vervanging van loodbatterijen met alle voordelen van lithiumijzerfosfaatbatterijen.
Ze bieden een gewichtsbesparing tot 80%, hoge energiereserves en stabiele spanning, zelfs onder extreme belasting.
De accu’s zijn speciaal ontwikkeld om een ​​optimale verhouding tussen afmeting, gewicht, prestatie en levensduur te bereiken.
Een extreem lange levensduur is gegarandeerd, zelfs bij regelmatige diepe ontlading (3500 cycli bij 100% DOD / ontladingsdiepte of 7000 cycli bij 80% DOD / ontladingsdiepte) dankzij de nieuwste lithiumtechnologie en maakt de BullTron®-batterijen de ideale voeding accu.
De accu is alleen geschikt voor 12V-systemen. – Parallelschakeling is mogelijk (verhoogde capaciteit) – Serieschakeling is niet mogelijk (bijv. Naar 24V)

Voordelen van BullTron-batterijen
– montage & montage in Duitsland – 5 jaar Duitse fabrieksgarantie – service, onderhoud en reparatie in Duitsland – geschroefde behuizing (kan worden geopend) – geen gelijmde of gelaste componenten – alle componenten (cellen & GBS) kunnen worden vervangen ( geschroefd) – Gebruik van hoogwaardige en duurzame componenten – Langere levensduur dan de meeste vergelijkbare accu’s – Kleiner en lichter dan de meeste vergelijkbare accu’s – Alle accuformaten geschikt voor montage onder het zadel

Veiligste lithiumtechnologie (LiFePO4) BullTron-batterijen gebruiken lithiumijzerfosfaattechnologie (LiFePO4), momenteel de veiligste lithiumtechnologie op de markt. Alle accu’s bestaan ​​uit krachtige en zeer duurzame (LiFePo4) cellen en een geïntegreerd accubeheersysteem (BMS). Het BMS beschermt de individuele cellen en de gehele accu permanent tegen over- / onderspanning, te hoge / te lage temperatuur, overbelasting en kortsluiting. Een voortijdige uitval van de batterij door invloeden van buitenaf of onjuist gebruik wordt effectief voorkomen door het BMS.

Acculader Blue Smart IP22 Lader 12V 20A 1 uitgang 230V CEE 7/7

Batterij bescherming tegen diepontlading 100A voor 12V- en 24V-batterijsystemen Smart

Accumonitor BMV-712 inclusief 500A smart shunt en Bluetooth voor 12/24/36 / 48V & # 8230;. Batterijsystemen

bulltron

€ 839,00
incl. Btw

MESTIC POWERPACK MPM-12

De Mestic lithium-ion accu is geschikt voor een caravan mover. De accu bevat LiFePO4 cellen, waardoor hij lichtgewicht en duurzaam is. Eenmaal aangekomen op de camping zet je de caravan in een handomdraai op de juiste plek.

 LiFePO4 accu

De Mestic lithium accu is ontworpen om in een korte tijd veel stroom te leveren. Dat maakt de accu met 12Ah ideaal voor caravan rangeersystemen. De caravan staat hiermee snel en gemakkelijk op de juiste plek. De Mestic lithium-ion accu is een lichte, compacte accu. Hierdoor hoef je niet meer te sjouwen met een loodzware (lood)accu. Daarnaast gebruikt de accu 100% van de batterij voordat hij uitschakelt. In tegenstelling tot loodaccu’s die meestal maar 50-60% van de capaciteit gebruiken, voordat de accu moet worden opgeladen. Bovendien is de Mestic lithium accu onderhoudsvrij en heeft hij een lange levensduur. Tip: Laad de accu op, voordat je de caravan wegzet en je hebt er verder geen omkijken meer naar!

 

Belangrijkste voordelen

 • Lichtgewicht
 • Voldoet aan de veiligheidseisen
 • Lange levensduur
 • Volledig laden en ontladen

 Ideaal voor een vakantie met de caravan

De ruimtebesparende li-ion accu is uitermate geschikt om mee te nemen op vakantie. De status van de accu lees je gemakkelijk af, aan de verschillende kleuren van het ingebouwde ledlampje. De krachtige caravan mover gebruik je vervolgens om de caravan moeiteloos op zijn plek te zetten. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van de accu. Hij is beveiligd tegen kortsluiting, onder- en overstroom én bovengemiddeld hoge en lage temperaturen.

 

Kortom, ben je op zoek naar een lichte, duurzame en veilige accu voor jouw caravan mover? Kijk dan niet verder, want de Mestic lithium accu heeft het allemaal! Geniet van een zorgeloze zomer met de slimme producten van Mestic. De Mestic lithium accu is ook verkrijgbaar met 20Ah en 30Ah.

1

€ 319,00
incl. Btw

Liontron Lithium 150 ah LX Smart Ducato onder zitplaats

Lithium LiFePO4 LX Smart BMS 12,8 V motorhome-accu 12,8 V 150 Ah Fiat Ducato

Volwaardige vervanging van loodzuuraccu’s. Ruimtebesparende installatie in stacaravans onder de stoel met maximale capaciteit en Bluetooth-monitoring.

De accu is speciaal ontwikkeld voor gebruik in stacaravans en voor montage onder de bijrijdersstoel. LIONTRON ® LiFePO4-batterijen zijn een volwaardige 12V-vervanging van loodzuuraccu’s met alle voordelen van lithiumijzerfosfaat met geïntegreerde BMS en Bluetooth-monitoring. Het biedt een aanzienlijke gewichtsbesparing, enorme energiereserves en stabiele spanning, zelfs onder extreme belasting.

Deze accu is speciaal ontwikkeld voor  plaatsing onder de stoel zoals dit bij veel Fiat ducato campers mogelijk is

Waarom LIONTRON ® LiFePO4-batterijen?

Een accu voor de hoogste eisen!

 • Eén op één uitwisselbaar met loodbatterijen
 • Gewichtsbesparing tot 70%
 • Geringe zelfontlading, absoluut onderhoudsvrij
 • Krachtige tractie- / opslagbatterij
 • Snel en efficiënt laden en ontladen
 • Maximale levensduur met extreem hoge cyclusstabiliteit
 • Absoluut veilige lithiumtechnologie
 • Geïntegreerd (BMS) batterijbeheersysteem
liontron

€ 1655,00
incl. Btw

Back to top